Worms kommer snart til Live Arcade

Snart kommer klassikeren Worms til Xbox Live Arcade. I tillegg har vi mer info om det futuristiske bilspillet Novadrome.

På det offisielle forumet til den britiske utvikleren Team 17, har sjef Martyn Brown fortalt at Xbox Live Arcade-versjonen av Worms er inne i den siste delen av godkjenningsprosessen hos Microsoft. Diskusjoner med Microsoft skal finne sted neste uke, og da vil det etter alt å dømme bli klart når vi kan forvente å se denne klassikeren på Xbox Live Arcade.

Dette forteller Eurogamer, som tydeligvis har klart å registrere seg på forumet til Team 17 (i motsetning til undertegnede, som ikke får frem sertifiseringsbildet på registreringssiden deres). Brown skal også ha sagt at de snart finner ut hvordan Worms passer inn i Microsofts utgivelseskalender for Live Arcade.

I løpet av gårsdagen fikk vi også litt informasjon om Novadrome, et futuristisk racingspill fra utviklerne av Carmageddon-spillene. Her må spillerne sette seg bak rattet på tungt bevæpnede biler, og kjempe mot menneskelige eller datastyrte motstandere på store arenaer. Spillet kommer blant annet med en karrieremodus, 24 unike biler og 15 forskjellige arenaer.

Novadrome var tidligere under utvikling for PC, PS2 og Xbox, men disse versjonene har blitt lagt på is mens Stainless konsentrerer seg om Xbox 360-versjonen, som blir et av de siste Xbox Live Arcade-spillene som lanseres før nyttår.

Siste fra forsiden