Xbox 2 blir avdekket på MTV

Microsoft kommer ikke til å avdekke Xbox 2 på årets E3-messe. I stedet blir den demonstrert for første gang på MTV.

Markedsføringsavdelingen til Microsoft ser ut til å ha gjort et lite sjakktrekk denne gangen, for i stedet for å avdekke Xbox 2 på E3-messen, slik alle trodde de kom til å gjøre, vil de demonstrere den i en halvtimes lang spesialsending som vil sendes på MTV. I Skandinavia vil programmet vises den 13. mai klokken 22.00.

Dette betyr at Xbox 2 sannsynligvis blir avdekket flere dager før både PS3 og Nintendo Revolution, som begge kommer til å vises første gang på E3-messen. Microsoft-mannen Peter Moore forteller at Microsoft mener det ikke er fornuftig å foreta den offisielle avdekkingen bak lukkede dører på en messe kun for industrien, og at det er derfor de har valgt å demonstrere konsollen sin på MTV.

Naturligvis har de sikret seg en rekke stjerner for spesialsendingen - verten vil være Elijah Wood (Frodo i Ringenes Herre), og på gjestelisten skal det finnes alt fra idrettsstjerner til Hollywoodkjendiser. I tillegg skal bandet The Killers spille direkte på scenen.

Hva selve lanseringen av neste-generasjons Xbox angår, vil den sannsynligvis bli lansert sent i år, i alle fall i USA. Sannsynligvis kommer ingen av de to hovedkonkurrentene til å lansere sin neste-generasjonskonsoll før til 2006.

Siste fra forsiden