Xbox 2 i oktober?

Det britiske nettstedet Eurogamer hevder at Xbox 2 kommer til å få en europeisk og amerikansk lansering i år.

Eurogamer har i løpet av de siste ukene vært i kontakt med en rekke amerikanske og britiske kilder hos butikker, utgivere og utviklere, og disse hevder at Xbox 2 (eller Xenon, som den også kalles) kommer til å lanseres sent i oktober eller tidlig i november, både i USA og Europa.

Naturligvis er kildene deres alle anonyme, og Microsoft nekter selvsagt å kommentere noen rykter om Xbox 2 på dette tidspunktet, så informasjonen Eurogamer sitter på må nok tas med en viss klype salt. Dette er imidlertid et svært respektert nettsted som har gode kontakter i industrien, og det faktum at de uttaler seg så kategorisk som de gjør i artikkelen sin er i seg selv god grunn til å spisse ørene.

Reaksjonene på ryktene om at Xbox 2 kommer til å lanseres i år har vært mange og varierte. Mange er selvsagt svært glade for at vi kan risikere å få se den første neste-generasjonskonsollen allerede i år, mens andre peker på at en såpass tidlig lansering vil føre til at dagens Xbox-modell får en kort levetid i forhold til de andre konsollene på markedet.

Det er forventet at Microsoft kommer til å trekke sløret av neste-generasjons Xbox under årets E3-messe i Los Angeles. Der vil selvsagt Gamer.no være til stede, og vi vil naturligvis rapportere hjem så snart vi ser hva Microsoft har på lager.

Xbox 360

Les også

Siste fra forsiden