Xbox 2 i oktober?

Det britiske nettstedet Eurogamer hevder at Xbox 2 kommer til å få en europeisk og amerikansk lansering i år.

Eurogamer har i løpet av de siste ukene vært i kontakt med en rekke amerikanske og britiske kilder hos butikker, utgivere og utviklere, og disse hevder at Xbox 2 (eller Xenon, som den også kalles) kommer til å lanseres sent i oktober eller tidlig i november, både i USA og Europa.

Naturligvis er kildene deres alle anonyme, og Microsoft nekter selvsagt å kommentere noen rykter om Xbox 2 på dette tidspunktet, så informasjonen Eurogamer sitter på må nok tas med en viss klype salt. Dette er imidlertid et svært respektert nettsted som har gode kontakter i industrien, og det faktum at de uttaler seg så kategorisk som de gjør i artikkelen sin er i seg selv god grunn til å spisse ørene.

Reaksjonene på ryktene om at Xbox 2 kommer til å lanseres i år har vært mange og varierte. Mange er selvsagt svært glade for at vi kan risikere å få se den første neste-generasjonskonsollen allerede i år, mens andre peker på at en såpass tidlig lansering vil føre til at dagens Xbox-modell får en kort levetid i forhold til de andre konsollene på markedet.

Det er forventet at Microsoft kommer til å trekke sløret av neste-generasjons Xbox under årets E3-messe i Los Angeles. Der vil selvsagt Gamer.no være til stede, og vi vil naturligvis rapportere hjem så snart vi ser hva Microsoft har på lager.

Siste fra forsiden