Xbox 360-trailere hos Microsoft

Microsoft har gitt ut høyoppløsningsversjoner av en rekke Xbox 360-trailere, og alle kan lastes ned fra programvaregigantens nettsted.

Når en vil se hvor godt spillene til den neste konsollgenerasjonen tar seg ut, holder det ikke helt med "shakycam"-filmer eller hardt komprimerte filer som spiller i et område så stort som et frimerke. Lange nedlastningskøer, lave hastigheter og opptatte servere er heller ikke særlig morsomt.

Nå kan du laste ned trailere fra en rekke av de kommende Xbox 360-titlene direkte fra Microsoft, ved å følge lenken under. Disse trailerne er i høy oppløsning (720p), og i og med at de lastes ned direkte fra Microsoft selv, slipper du å vente i kø eller slite med lave nedlastningshastigheter, slik du ofte må på vanlige nettsider.

Utvalget inkluderer blant annet Condemned, Full Auto, Test Drive Unlimited, Quake 4, Call of Duty 2 og en samling EA-filmer. Flere av titlene her kommer også til PC, og burde derfor være interessante for flere enn de som har planer om å kjøpe Xbox 360 når konsollen lanseres senere i år.

Størrelsen på filmsnuttene varierer fra ca. 70 MB til ca. 120 MB. Du finner dem her:

Siste fra forsiden