Xbox Series X

Xbox Series X går for over 7000 kroner på Finn.no

Microsoft

Tirsdag åpnet Microsoft nestegenerasjonsballet med lansering av Xbox Series X/S. Spesielt den kraftigere Series X har vært svært ettertraktet, og uten forhåndsbestillinger inne kan det bli vanskelig å få tak i en i år.

Det prøver enkelte nå å utnytte.

Enkelte som kjøpte Xbox Series X har lagt ut sin på steder som Finn i håp om å tjene en slant.
Finn.no

Rett på Finn.no

I løpet av tirsdagen dukket en rekke konsoller opp på nettauksjonssteder som Finn.no. Ikke uventet er prisen skrudd opp flere hakk, sammenlignet med hva de koster i butikken.

Mens du må ut med rundt 5500 kroner for en Xbox Series X i butikk, ligger samtlige Finn-oppføringer på minst 7000. På det meste ber folk om svimlende 10 000 kroner for den nye Microsoft-konsollen.

Minst én selger ser ut til å ha fått napp, med en Series X til 7200 kroner merket som solgt. Hvorvidt noen er desperate nok til å strekke seg helt opp til femsifrede beløp gjenstår å se, men det fornuftige er nok å smøre seg med litt tålmodighet.

I en uttalelse til Tek.no forteller Komplett at det trolig ikke vil ta lang tid før en ny ladning med konsoller blir tilgjengelig. For de som er villige til å ta steget ned til Xbox Series S skal det enda være noen eksemplarer av denne igjen hos flere forhandlere.

LES OGSÅ: Xbox Series X er en kraftplugg som leverer på nesten alt, men vi savner nye spill »

Siste fra forsiden