Xbox Series X - Halo Infinite

– Xbox Series X og Halo Infinite ligger an til å nå sine planlagte slippdatoer

Xbox-sjefen melder imidlertid at korona-situasjonen gjør det vanskelig å si noe sikkert.

Microsoft

Spillbransjen er blant mange sektorer verden over som er påvirket av tiltak mot spredningen av koronavirus og covid-19. Til tross for store omveltninger ligger Microsoft imidlertid godt an til å levere både ny konsoll og nye spill mot slutten av året.

Les også: Xbox Series X får ikke eksklusive spill ved lansering »

Halo Infinite skal etter planen lanseres samtidig med Xbox Series X.
Microsoft

I et omfattende intervju med IGN bekreftet Xbox-sjef Phil Spencer at både Xbox Series X og det etterlengtede Halo Infinite ser ut til å rekke sine planlagte slippdatoer. Han påpekte riktignok at situasjonen når som helst kan endre seg og at Microsoft alltid vil prioritere helsen til sine ansatte.

– Det er ingen beslutning jeg kommer til å ta – eller som noen i Microsoft vil be meg om å ta – som kan sette teamene våre i fare kun for å oppnå økonomisk vinning. Teamene er det aller viktigste for oss.

Hva Xbox Series X angår konstaterte Spencer at leverandørene i Kina begynte å komme på banen igjen, som lover godt for produksjon av konsollen. Arbeidet med spill – som Halo Infinite – byr imidlertid på en større utfordring, spesielt dersom teamene blir nødt til å jobbe hjemmefra i lengre perioder.

Skulle det bli nødvendig med en eller flere spillutsettelser, vil ikke Xbox-sjefen at det påvirker lanseringen av Xbox Series X. Uansett hvilke spill som er klare er planen altså å slippe konsollen mot slutten av året. Spencer lover å informere om eventuelle endringer, slik at forbrukerne kan holde seg oppdatert på hva som skjer.

Microsoft har sluppet et lass med informasjon om den neste Xbox-konsollen.
Her er alle innmat-detaljene til Xbox Series X »

Siste fra forsiden