Xbox 360 med USB-minne

Xbox 360 med USB-minne

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Etter den siste systemoppdateringen støtter Xbox 360 bruk av USB-lagringsenheter. Systemoppdateringen er obligatorisk, og brukerne blir bedt om å laste den ned når de logger inn på Xbox Live.

Les også: Ingen ny Xbox med det første

Lagringsenheter på over én gigabyte kan benyttes for opptil 16GB ekstra lagringsplass, men der går også grensen for hvor mye du får vie til Xbox-en, selv om lagringsenheten har kapasitet for mer.

Microsoft hevder at kvaliteten kan variere dersom du benytter noe annet enn deres egne 360-minnepinner, men du står stadig fritt til å bruke andre merker.

Lagringsenheter fra andre leverandører må konfigureres via konsollen, mens Microsofts egne er tilpasset på forhånd. 360-minnepinnene på 8GB er laget i samarbeid med SanDisk og blir snart tilgjengelig i butikkene.

Spillerne kan blant annet konfigurere USB-minnet til å lagre profiler, saves og nedlastbart innhold. Minimum 512MB ledig minne kreves for at lagringsenheten skal fungere.

Les også: Xbox 360-salget øker

Ryktene om USB-støtte ble spredt på internett i mars, og bekreftet av Microsoft kort tid etter.

(Kilde: Shacknews, MCV)

Microsoft Xbox 360 Elite

Microsoft Xbox 360 Kontroll (Original)

Microsoft Xbox 360 Arcade

Kommentarer (40)

Forsiden akkurat nå

Til toppen