Xenoblade Chronicles 2 har fått lanseringsdato

Nå har vi også fått en ny video fra det lovende rollespillet.

Oppfølgeren til det kritikerroste rollespillet Xenoblade Chronicles ble kunngjort allerede i januar i år, og nå har vi endelig fått lanseringsdatoen. På den nylig avholdte Nintendo Direct-sendingen ble det kunngjort at Xenoblade Chronicles 2 slippes til Switch den 1. desember.

Samtidig slapp Nintendo også en ny, lengre video fra spillet som gir oss litt mer informasjon om kamp- og våpensystemet i spillet, samt noen flere glimt fra den massive verdenen som venter oss. Videoen ser du øverst i artikkelen.

Xenoblade Chronicles 2.
Nintendo

Gjenkjennelig

Xenoblade Chronicles 2 foregår i en verden kalt Alrest, et digert «hav av skyer» hvor de siste restene av sivilisasjonen eksisterer på ryggen av enorme beist kalt titaner, et element vi også finner i det første Xenoblade Chronicles-spillet. Disse titanene byr på hver sine unike miljøer som kan utforskes og fiender å nedkjempe.

De som har spilt de foregående Xenoblade-spillene vi kjenne igjen mange av mekanikkene i det nye spillet, men en del endringer er også gjort for å blant annet gjøre kampsystemet mer strømlinjeformet.

Xenoblade Chronicles har på sett og viss allerede har en slags oppfølger i form av Xenoblade Chronicles X, som kom ut for cirka to år siden. Den tittelen er imidlertid beskrevet som en såkalt åndelig oppfølger, mens Xenoblade 2 skal ifølge utvikleren Monolith bli en mer direkte oppfølger til originalen, noe videoene fra spillet også tyder på.

Nintendo gjenopptar produksjonen av Nintendo Classic Mini »

Siste fra forsiden