Zelda returnerer til jul

Link damper avgårde i desember.

Med en handling satt 100 år etter det forrige Zelda-spillet til DS, har man denne gangen muligheten til å kontrollere en av fiendene fra Phantom Hourglass, nemlig en Phantom.

Nye finesser:

I tillegg til den nylig allierte Phantom-partneren får DS-spillere verden over også tilgang til et fullt operativt lokomotiv. Spillere kan bestemme togets fart og velge hvordan skinnene skal styre toget videre.

Når lumske monstre nærmer seg, bruker man DS-pennen for enkelt og effektivt å avfyre en kanon mot fiendene. I tillegg til kanonen kan spillet også skilte med en vinddrevet vifte som slukker flammer der Link sikter. For å avfyre denne viften må spilleren blåse inn i DSens mikrofon.

Innovative kontrollmuligheter:

Spirit Tracks går i Phantom Hourglass sine fotspor når det gjelder kontroller. Den innovative og elskede kontrollformen hvor DS-pennen er i fokus bygges videre på og dens muligheter er mange. I Spirit Tracks får man bruke pennen til blant annet å bevege Link, svinge sverdet og skyte prosjektiler, i tillegg til den tidligere nevnte tog-kanonen.

The Legend of Zelda: Spirit Tracks er å finne i hyllene 4. desember, ifølge Amazon.

(Kilder: Kotaku, Wikipedia, Amazon )

Siste fra forsiden