Blogg

Zero til Hero - Utfordring

Dere bestemmer helten jeg skal spille.

I forbindelse med slutten på betafasen til Dota 2, bestemte jeg meg for å gi spillet en real sjanse. For å gjøre det hele litt mer interessant ville jeg dele mine erfaringer og tanker som nybegynner ukentlig via bloggen. Jeg har nå holdt på i fire uker, har rukket å spille cirka 30 kamper, men er fortsatt like dårlig.

Etter å ha sett time etter time fra The International 3 kom jeg på en liten utfordring til meg selv.

Jeg skal velge ut et lite knippe helter, to eller tre, som jeg utelukkende skal spille en periode framover. Jeg tenker først og fremst at jeg velger i hvert fall en «carry» og en «support», samt passer på at jeg har en blanding av range og nærkamp i heltevalget.

Grunnen til dette er det var en ting som imponerte gang etter gang når proffene spilte. De er så ekstremt komfortable og godt kjent med heltene de spiller. Selvsagt så vi en og annen som spilte en nesten ubrukt helt, men i det store og hele så spilte de alltid med helter de kjente inn og ut.

Jeg trenger hjelp

I stedet for at jeg da hver eneste match skal slite med «last hits», hvilke evner som gjør hva og hvilke gjenstander som er bra å kjøpe, så skal jeg gjøre meg mer kjent med noen få helter.

For å gjøre dette enda mer interessant overlater jeg dette valget til dere. Legg igjen en kommentar med to helter, gjerne en fra hver rolle, dere vil jeg skal spille i noen uker, så teller jeg opp hvem som får flest stemmer og spiller disse.

Utover dette er valget helt og holdent opp til dere. Vær snille mot meg, husk at jeg enda er i startfasen på min fremadstormende og oppadgående Dota 2-karriere.

En av favorittene så langt.

Tilbake til forrige uke og den ene kampen jeg rakk å spille. Jeg spilte som Vengeful Spirit sammen med en fra Gamer.no-guildet. Vi var Dire, og sørget for at vi spilte i samme «lane». Jeg som «support», og han på Nyx Assassin. Sammen dominerte vi «lanen» vår totalt, og det hele endte med en ganske komfortabel seier til oss.

Jeg fikk poengsummen 4-5-9, mens guildkameraten min fikk fantastiske 16-4-7. En morsom kamp, og veldig moro når man kommuniserer hva og når man gjør ting.

Jeg liker Vengeful Spirit godt, og per idag er dette en av mine favoritthelter, ved siden av Phantom Assassin.

Kamper med lesere

Planen framover er å få til enda flere kamper med guildet (jeg har allerede spilt flere denne uken), samt å få testet ut enda flere nye helter. Jeg er ukomfortabel med nærkampshelter, så jeg tror jeg skal øve litt mer på dette.

Setter pris på all interesse rundt guildet Gamer.no, si gjerne ifra om det er flere som vil være med der. Av det jeg har sett så er det en god variasjon i erfaring og dyktighet, akkurat slik jeg hadde håpet at det skulle bli.

Legg igjen en kommentar med hvilke helter du vil se meg feile på. Skal også prøve å få til en video eller to, kanskje til og med med kommentarer underveis.

Her finner du de tidligere ukenes oppsummering:

Uke 1: Fra Zero til Hero
Uke 2: Zero til Hero - Møkkauke
Uke 3: Bedring i sikte

Siste fra forsiden