Podkast

DoubleJump, episode 64

Zombiegørr og The (At) Last Guardian

Det har kommet et par spill også den første uka i desember, og podkastgjengen gir sin dom.

Det tok 10 år, men endelig er etterlengtede The Last Guardian et spill man faktisk kan spille. Jonas har gjort nettopp dette, fra start til slutt, og anmeldt det her på Gamer.no. Han prater om sin opplevelse av spillet i ukas episode.

I tillegg til det gir Gøran sin dom over Dead Rising 4, Håvard har spilt minigolf med venner og Marius er i ferd med å gi opp DOOM. Gjengen går også igjennom alle nyhetene som kom under både Game Awards og PlayStation Experience i helgen som gikk.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden