Fable (Xbox)

Fable er helt unikt rollespill, som innfører helt nye elementer til sjangeren. Noen vil gå så langt som å si det virkelig er et av de få spillene som virkelig fortjener å bli kalt et rollespill. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Lionhead og det ferske selskapet Big Blue Box. I spillet utvikler du karakteren din fra ung til gammel, og du vil se utseendet ditt forandre seg.

Det hele er et dypt rollespill, og selv om det finnes en underliggende historie, er du fri til å gjøre alt du vil, hvordan du vil. Det er avgjørelser som må tas, og du må selv definere din rolle i spillet som god eller ond. Alt har en innvirkning på hvor god eller ond du er.

  • Plattform: Xbox
  • Slippdato: 8. oktober 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Big Blue Box
  • Utgiver: Microsoft

Artikler om Fable

Vinnerne i Fable-konkurransen er trukket

For litt over en uke siden utlyste vi en konkurranse hvor leserne kunne vinne rollespillet Fable, en begrenset DVD med bakgrunnsinfo og et armbånd. Nå har vi trukket de heldige vinnerne!

Vinn Fable med DVD og armbånd

Microsoft har gitt oss noen ekstra utgaver av Fable - spillet alle Xbox-rollespillere snakker om, en eksklusiv DVD og et armbånd. Dette vil vi naturligvis dele med leserne våre, men da må dere svare riktig på et par spørsmål.

Fable

Eg er i byrjinga av 20-åra, eg har to koner, tre hus, ein mannleg elskar og 33 jenter er forelska i meg. På fritida mi likar eg å å sparke høner og å trene på min skumle latter. Eg er ein helt.

Fable er ferdig

Lionhead og Big Blue Box har endelig kunngjort at de er ferdig med utviklingen av Fable. Vi europeere må imidlertid vente en stund før vi får hendene i dette etterlengtede rollespillet.

Fable til PC?

Ryktene har gått en stund, og nå har Peter Molyneux nesten bekreftet at Xbox-rollespillet Fable også får en PC-versjon.

Fable

Her er to nye videoer fra rollespillet Fable, et av høstens mest etterlengtede Xbox-spill.

Fable med bonusmateriale

Nå er det bekreftet: De første europeiske Fable-kjøperne får den samme lekre bonusplaten som amerikanerne får.

Fable uten flerspiller

Big Blue Box og Lionhead Studios kunngjorde i går at de hadde kansellert den innovative flerspillerdelen i Fable.

Sentrale Xbox-spill utsatt

I følge Microsofts liste over utgivelser er de to sentrale Xbox-spillene Fable og Sudeki nå forskjøvet til en sommer-lansering.

Fable

Fable-aktig! Dagens besøk hos Microsoft viste seg raskt å være en suksess. Jeg hadde på forhånd ordnet et intervju med utviklerne av det kommende rollespillet Fable, og ble introdusert til Craig Davison.

Bilder fra spillet

Til toppen