Warcraft III: The Frozen Throne (Windows)

I tråd med god Blizzard-tradisjon for tilleggspakker tilbyr Warcraft III: The Frozen Throne publikum et massivt nytt kapittel i den episke sagaen. I én-spillerkampanjen besøker du igjen det krigsherjede Azeroth. Flere måneder har gått siden Archimonde og the Burning Legion ble knust ved slaget om Mount Hyjal. Likevel er en ny trussel på vei.

Den onde og udøde Kong Ner’zhul har blitt sperret inne i isbreen Icecrown, dypt inne på det arktiske kontinentet Northrend. Selv om den tidligere orkeshamanen mangler fysisk form lever sjelen hans evig videre og leter etter en måte å unnslippe dette fengselet. Både nattalven Illidan og den forræderske ridderen Arthas leter ette isbreen og kraften den skjuler. Spilleren må kjempe seg gjennom ukjent land og bekjempe nye fiender for å avsløre de onde planene, og redde Azeroth fra mørkets krefter.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 4. juli 2003
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Blizzard Entertainment
  • Utgiver: Vivendi Universal Games

Artikler om Warcraft III: The Frozen Throne

Omfattende WarCraft-turnering på trappene

Abit drar nå i gang ACON4 - en verdensomspennende WarCraft: The Frozen Throne-turnering, hvor finalen holdes i Shanghai. Innledende runder og kvalifiseringer holdes i over 19 land, inkludert Norge, og i følge Abit kan dette bli en av de største turneringene som gjennomføres i år.

Stor Frozen Throne-turnering på fredag

Førstkommende fredag lanseres endelig WarCraft III: The Frozen Throne i Norge. En av de mest omtalte og etterlengtede tilleggspakkene i år. I forbindelse med denne lanseringen, ønsker Vivendi Universal Games, i samarbeid med Cyberzone i Oslo, å arrangere et event for WarCraft-miljøet i Norge.

Bill Roper snakker om The Frozen Throne

Bill Roper er en stor mann, i mer enn en betydning av ordet. Likevel er det ikke mye som skulle tilsi det ved første møte. Han er imøtekommende som få, og svarer villig vekk på spørsmål. Svaret er påbegynt før spørsmålet avsluttes, og det er tydelig at han liker det han holder på med.

Bilder fra spillet

Til toppen