– Nintendo 3DS vil selge som varmt hvetebrød

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Støtten for Nintendos kommende, men allerede høyt elskede 3DS har vist seg å være monumental. Nå går også en av EA-sjefene, John Schappert, ut og deklarerer sin tillit til den lovprisede vesle dingsen:

– 3DS-en er bare utrolig kul. 3DS-en er magisk. Du legger den i hånda, ser ned og plutselig har du 3D uten briller. Det er en utrolig opplevelse.

EA har som utallig mange andre utgivere en rekke titler i utvikling til Nintendos kommende håndholdte. Det er det nok en god grunn til, skal vi tro herr Schappert:

– Jeg tror den kommer til å selge som varmt hvetebrød. Jeg tror den kommer til å gjøre det utrolig bra, og Nintendo har med denne konsollen gitt ny energi til spillbransjen nok en gang. Jeg gir dem all ære for det og er glad for å kunne støtte konsollen med Madden, Fifa og Sims-spillene vi har annonsert.

Les også: Sniktitt: Nintendo 3DS
Les også: Anmeldelse: Super Mario Galaxy 2
Les også: Anmeldelse: Giana Sisters


(Kilde: CvG)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen