På rømmen i rommet

1C med actionrollespill

I actionrollespillet Planet Alcatraz må du rømme fra en fengselsplanet.

Den russiske spillutgiveren 1C Company har kommet med informasjon om actionrollespillet Planet Alcatraz. Spillet foregår på fengselsplaneten Alcatraz, hvor universets avskum har blitt plassert.

Målet er selvsagt å komme seg bort fra planeten. I starten kontrollerer du kun én person, men etter hvert som du spiller kan du rekruttere nye medlemmer til den vesle gruppen din.

Spillet beskrives som en sjangerblanding med både skyteaction og elementer fra eventyrspill og rollespill. Det skal være ikke-lineært og tilby stor frihet.

Utviklerne lover at til hengere av spill som Crusader: No Regret, Fallout Tactics og Knights of the Old Republic vil sette pris på spillet, som kommer med et avansert og unikt rollespillsystem.

Ellers fortelles det at du kan plukke med deg over 100 ulike våpen, treffe over 200 figurer og kjempe mot cirka 80 forskjellige monstre.

Planet Alcatraz har kun blitt kunngjort for PC. Meningen er at det skal lanseres senere i år, i alle fall i Russland. Mer informasjon kan du finne på nettstedet til 1C Company.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden