Podkast

Rad Crew – Sesong 11, episode 2

2016 har vært kjipt så langt – bli med tilbake til 1996

Rad Crew ser 20 år tilbake i tid denne uken.

Rad Crew, MicroProse

Vi spinner opp tidsmaskinen og går 20 år tilbake i tid, til året 1996. CD-ROM var fremdeles en ting, du måtte ha dedikerte lydkort i PC-en din og Ross og Rachel hadde fremdeles ikke hooka opp. Tror vi, da. Ser vi ut som Friends-eksperter?

Jostein (t.v.) ble litt vel inspirert av Yakuza 5.

Det vi er eksperter på derimot, er spill. Og derfor ramser vi opp det vi mener er de fem beste spillene som opprinnelig ble utgitt i det Herrens år 1996. Vi ser altså på opprinnelig utgivelsesdato, og ikke på den europeiske datoen i de tilfellene hvor det er forskjell.

Etter det snakker vi om Marie sin kommende ferie i Japan, og dermed kommer vi inn på spillet Yakuza 5 som Jostein er midt inni nå. Hver gang Jostein prøver å slutte med mafia-livet så drar de ham inn igjen.

I Ukens Spørsmål-spalten delte lytterne sine favoritt kjendis-opptredener i dataspill med oss.


Rad Crew - Sesong 11, episode 2

Her er tidspunktene:

  • (05:00) Topp 5 spill fra 20 år tilbake (1996)
  • (31:57) Nyheter
  • (50:15) Yakuza 5
  • (1:16:00) Lytternes favoritt kjendis-opptredener i spill

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 7. januar
Rad Crew, Game of the Year-spesial

Rad Crew, 17. desember

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden