24 blir spill til høsten

Sony har fortalt at de er i ferd med å lage et spill basert på den populære TV-serien 24. Her får du oppleve en helt ny dag i livet til Jack Bauer.

24: The Game gir deg rollen som TV-seriens helt, Jack Bauer, og foregår (som serien) over et døgn av hans liv. Naturligvis er det ikke snakk om et døgn hvor han bare ser på TV og spiser potetløv - her loves fartsfylte biljakter, heftige skytescener, sniking og sekvenser der du blant annet må dekode krypterte koder og studere satellittkart.

Sony forteller at handlingen i spillet foregår mellom sesong to og tre, og at det vil gi svar på en rekke spørsmål i forhold til handlingen i serien. For eksempel ser det ut som spillerne vil få vite hvem det var som stod bak drapsforsøket på President Palmer, hvordan Kim Bauer fikk jobben hos Los Angeles Counter Terrorist Unit (CTU) og hvordan Jack Bauer og Chase Edmunds begynte å jobbe sammen.

Sony hevder stolt at 24: The Game kommer med stemmene og likhetene til mange av stjernene fra serien. Jack Bauer spilles av Kiefer Sutherland, Kim Bauer av Elisha Cuthbert og Tony Almeida spilles av Carlos Bernhard. I tillegg vil flere andre kjente fjes og stemmer dukke opp i løpet av spillets gang. Musikken er også autentisk, og er komponert av Sean Callery. Historien er laget av 24-skribenten Duppy Demetrius i samarbeid med produksjonsteamet for TV-serien.

24: The Game skal lanseres eksklusivt til PS2 denne høsten. Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden