Konkurranse

Bad Company 2-betanøkler delt ut

25 nøkler

25 lesere fikk hver sin betanøkkel.

Oppdatering 20. november: Etter mye frem og tilbake er nøklene nå delt ut.

I går, torsdag, slapp EA en eksklusiv beta av Bad Company 2 for PlayStation 3. Denne er i utgangspunktet kun tilgjengelig for de som har forhåndsbestilt skytespillet, men vi har skaffet oss 25 nøkler til lesere av Gamer.no

Vi kan vente oss en solid krigsopplevelse i Bad Company 2
Praktisk fremkomstmiddel på ti bokstaver.

Eksplosivt

Bad Company 2 ventes å sette fokus på spesielt to ting: Visuell storslagenhet og ødeleggbare miljøer. Den velkjente fysikkmotoren er pusset opp, og det skal nå være mulig å ødelegge langt mindre objekter og for eksempel lage skreddersydde skytterhull i vegger. I disse miljøene loves vi spennende infanterisentrert kamp.

Betaen inneholder modusen «Rush» på brettet Africa Harbor i Chile. Dette er en av spillets fire intense moduser, og er laget for inntil 24 spillere.

Konseptet er at amerikanske styrker angriper en russisk beleiring, og de må forsere kaserner, maskingeværposisjoner og tettbygde boligfelt samtidig som de okkuperer ulike strategiske punkter. Om de når enden av brettet har de vunnet. Som hjelpemidler får begge lag tilgang til ulike militære kjøretøy i tillegg til å kunne styre en såkalt UAV for første gang i serien.

Vi får også en innføring i det nye klassesystemet, som gir spilleren større mulighet til å skreddersy sin figur gjennom å spesifisere spesialegenskaper, våpen og tilbehør.

Nøklene delt ut

Gamer.no fikk kloa i 25 betanøkler til denne PlayStation 3-betaen. For å bli med i trekningen måtte man fortelle oss når originalspillet kom i salg i Norge og navnet på den spillerstyrte figuren. Korrekte svar var 26. juni og Preston Marlow.

Nøklene er nå sendt ut til alle vinnerne. Lykke til på slagmarken!

Det er ventet en lignende beta for PC-versjonen ved en senere anledning, mens Xbox 360-eiere får en demo på et ukjent tidspunkt.

Siste fra forsiden