2K skal rette opp i PC-problemene i BioShock: The Collection

Utvikleren lover bedre stabilitet og flere tilpasningsmuligheter for samlepakken.

Mikkjell Lønning/Gamer.no

PC-utgaven av Bioshock: The Collection har fått en vanskelig start på livet, med mange klager rettet mot de oppussede skytespillene. Siden samlepakken dukket opp på Steam i forrige uke har butikksiden vært preget av misfornøyde kunder som melder om alt fra ytelsesproblemer til dårlige tilpasningsmuligheter i spillenes innstillinger.

Ikke alle har vært fornøyde med Bioshocks nyversjoner.
Mikkjell Lønning/Gamer.no

2K har hørt klagene, og i en oppdatering på Steam forteller utgiveren at det nå arbeides med en rekke forbedringer til spillene:

– Siden lanseringen av Bioshock og Bioshock 2 Remastered har noen spillere meldt om stabilitetsproblemer, mens andre har bedt om støtte for flere funksjoner. Vi hører dere, og vi er glade for å fortelle at vi skal gjøre noe med disse tilbakemeldingene nå, skriver 2K.

Spillere kan vente seg følgende endringer:

  • Generelle forbedringer for styring med mus i Bioshock, med blant annet flere valgmuligheter knyttet til utjevning, følsomhet og akselerasjon.
  • Støtte for flere høyttalere i lydinnstillingene i Bioshock.
  • Forbedrede innstillinger for synsfelt i Bioshock, Bioshock 2 og Minerva’s Den.
  • Støtte for bildeformatet 21:9 i Bioshock, Bioshock 2 og Minerva’s Den.
  • Generelle stabilitetsforbedringer for å hindre at spillene krasjer.

Som flere spillere påpeker er dette punkter som nok burde vært introdusert fra første stund i nyversjonene, men mange er likevel fornøyde med at 2K nå gjør de nødvendige endringene. Når vi kan vente oss oppdateringene er foreløpig uvisst, men i mellomtiden bes spillere om å rapportere ethvert problem de støter på via utgiverens nettsider.

Bioshock: The Collection er også tilgjengelig på Xbox One og PlayStation 4, der man i tillegg får med en oppusset utgave av Bioshock Infinite.

Vi har tatt en nærmere kikk på de oppussede Bioshock-spillene på PC.
Se hvordan de måler seg mot de gamle versjonene her »

Siste fra forsiden