Bioshock: The Collection

Bioshock: The Collection er ukas gratisspill fra Epic

2K

Epic Games Store fortsetter rekka med storstilte gratistilbud. Forrige ukes Borderlands 3-gavepakke er nå erstattet, og inn kommer samlepakken med Bioshock Remastered, Bioshock 2 Remastered og Bioshock Infinite The Complete Edition.

Klar for et gjensyn med Rapture?
2K

Dersom du enda ikke har plukket opp Bioshock: The Collection – som pakken heter – er det bare å svinge innom Epic-butikkens side for gratis spill. Her finner du Bioshock-samlingen og trykker på «Get»-knappen.

Etter du har logget deg inn vil spillet dukke opp i Epic-biblioteket ditt, der du kan hente det frem og spille så mye du vil for all fremtid.

Bioshock: The Collection ble opprinnelig lansert i 2016. Pakken inkluderer oppussede utgaver av de to første spillene, samt BioShock Infinite i høyere oppløsning enn den opprinnelige utgaven. Samtlige spill ble varmt anbefalt her på Gamer.no.

– BioShock vil uansett bli sett på som en milepæl i spillhistorien, og et av de beste spillene i 2007, skrev vi om det første spillet.

– Jeg var redd for at fraværet av nysgjerrigheten og spenningen ved noe nytt ville gjøre oppfølgeren til 2007s beste actionspill en smule anti-klimaktisk, men det er heldigvis ikke tilfelle. Utviklerne etablerte med Bioshock et helt samfunn på Atlanterhavets bunn, og nå nøster de videre på fabelen, utvider historien, gir oss svar på hva en Little Sister og Big Daddy egentlig er, skrev vi om oppfølgeren.

– Av og til ble det nesten for mye, men spillet mister likevel aldri fokus, og den visjonen som preger Bioshock Infinite fra start til slutt danner grunnlaget for en virkelig spesiell opplevelse, skrev vi om BioShock Infinite.

LES OGSÅ: Bioshock blir Netflix-film »
LES OGSÅ: Neste Bioshock kan bli et åpen verden-spill »

Siste fra forsiden