777 med spillersignering

777 signerer svensk spiller

Den doble Telialiga-vinneren har funnet «H4RR3» sin erstatter

Alex «PALM1» Palm er klar for den doble Telialiga-vinneren.
Sindre Stien/Good Game

I en pressemelding offentliggjorde i dag 777 at de har signert tidligere Wizard-spilleren, Alex «PALM1» Palm. Svenske Palm har det siste året vært en del av Wizard-laget som denne høsten sjokkerte alle ved å slå ut forhåndsfavoritten Skade X i semifinalen og dermed sikre seg en finaleplass i Telialigaens sluttspill.

Les også: Telialigaen inngår samarbeid med storturnering

Gode resultater med «PALM1»

777 valgte å skille lag med Haris «H4RR3» Hadzic tidligere denne måneden. Sportsdirektør Tommy Monsen fortalte da til Gamer.no at organisasjonen hadde tydelige rammer de måtte følge.

– Vi er ikke i en posisjon der vi kan hente hvem som helst, for hva som helst.

Individuelt under 777-fanen har svensken levert en grønn eng av prestasjoner.
Skjermdump: HLTV.org

Organisasjonen har siden den gang benyttet seg av Palm i sine offisielle kamper, noe som har gitt umiddelbar suksess. Laget deltok i CCTs kvalifisering til CCT North Europe Series 2, der laget hadde flere sterke prestasjoner og til slutt kunne juble for en plass i hovedturneringen. Selv om laget gikk ut uten seiere i hovedturneringen viste laget gode takter i flere av kampene.

Med signeringen av «PALM1» kan 777 tidligere AWP-spile Mikael «mikki» Gaup, returnere som riflespiller, noe som trolig vil gagne laget og frigjøre mer ildkraft for de grønnkledde.

LES OGSÅ: 777 dager med 777

Ventede endringer

Det var mange før vårens sesong som hadde 777 som den klinkende klare favoritten som Norges beste Counter-Strike-lag etter at de hadde hentet hjem høstsesongens Telialigae-trofé og forsterket laget med Preben «Trax» Martinsen og Steffen «SLY» Amundsen.

Å sikre seg det som mange mener er hjemlig liga sin beste spiller er vanskelig å argumentere mot, men som lag har 777 slitt både internasjonalt og i hjemlig serie. Sluttspillsplassen ble ikke sikret før i siste serierunde av Telialigaen, og laget måtte se Skade X gå ubeseiret gjennom seriespillet. Det ble ikke bedre da Apeks sin talent-satsning som både Martinsen og Amundsen kom fra, slo 777 ut av semifinalen og senere vant selve finalen i Telialigae.

LES OGSÅ: Metizport avslutter samarbeidet med fire spillere

Levert for godt til å ignoreres

777 har hatt gode erfaringer med enkelte lagendringer tidligere, og etter at Haris «H4RR3» Hadzic måtte forlate organisasjonen var det knyttet stor spenning rundt hvem de ville plukke opp, og om det vil komme flere nyheter fra 777-leiren.

Palm har individuelt sett levert for godt til at 777 ikke skulle signere han på permanent basis, og det henger fortsatt en liten usikkerhet før jul om de grønnkledde vil gjøre flere endringer enn bare å hente den svenske AWP-stjernen.

Siste fra forsiden