Metizport med lagendringer

Metizport avslutter samarbeidet med fire spillere

– Ikke vondt blod, betrygger e-sport-ansvarlig i Metizport.

Metizport gjør store endringer i lagoppstillingen sin.
Kevin Bøe/Metizport

I en Twitter-annonsering kunne Metizport i går kveld meddele at de avslutter samarbeidet med fire av spillerne sine. I et forsøk på å omstrukturere lagoppstillingen sin skal organisasjonen ha kommet frem til at dette er den beste løsningen.

Det er Metizport norske Counter-Strike-spillere som i denne omgangen må takke farvel til organisasjonen. Metizport sitter fortsatt igjen med svenske Simon «yxngstxr» Boije og lagets norske trener, Morten «zEVES» Christensen.

Dette betyr at Emil «kaas» Kaasa, André «Scared» Simonsen, Mathias «Mathio» Nornes og Markus «Markow» Otterstad må ut på jakt etter nye muligheter.

Les også: Riddle vinner supporterprisen for andre gang

Nøye evaluert og gjennomtenkt

Ansvarlig for e-sport i Metizport, Jonas Volle Åkre kan til Gamer.no fortelle at avgjørelsen er nøye evaluert og gjennomtenkt.

– Grunnlaget for utskiftingene er ikke noe jeg kan uttale meg så mye om annet at det er en avgjørelse som er nøye evaluert og gjennomtenkt.

Jonas Volle Åkre forteller til Gamer.no at samarbeidet med spillerne har fungert godt.
Kevin Bøe/Metizport

Volle Åkre kan videre fortelle at samarbeidet med spillerne har vært bra, og at formålet med tidlig annonsering er for å bistå spillerne med tid til å finne seg nye lag.

– Hovedformålet med å gå ut med denne annonseringen er å sørge for at alle fire får en real sjanse til å slutte seg til et nytt lag i god tid før ny sesong starter, da vi alle har vært veldig fornøyde med å samarbeide med spillerne og unner de en rettferdig sjanse på toppnivå, forklarer Volle Åkre.

Les også: Norskeide Heroic tapte Major-finalen

Ikke vondt blod

Han legger til at det ikke er dårlig stemning mellom partene.

– Vi skiller lag med spillerne på godt grunnlag, det er ingen "bad blood" mellom noen parter, men det er en avgjørelse vi har sett på som mest fornuftig å gjøre, avslutter han.

Laget havnet på en litt skuffende syvendeplass i høstens sesong av Telialigaen, men var likevel et godt stykke fra nedrykksstriden. Det blir spennende å se om organisasjonen med ny lagoppstilling vil kunne klatre på tabellen i neste sesong av Telialigaen.

Les også: H4RR3 forlater 777s aktive lagoppstilling

Siste fra forsiden