Supporterprisen

Riddle vinner supporterprisen for andre gang

Stod for elektrisk stemning i den aller siste League of Legends-finalen i Telialigaen.

Chris «Ceejay» Shaw stod i front for Riddle som vinner supporterprisen for andre gang.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Til tross for 2-3 tap mot Domino skapte Riddle et skikkelig trøkk på tribunen i den aller siste League of Legends-finalen i Telialigaen.

Det gjør at vi i Gamer.no i samarbeid med Telialigaen kårer Riddle som vinner av Supporterprisens fjerde utgave. Fredrikstad-klubben stikker dermed av med 10 000 velfortjente kroner til klubbkassen.

LES OGSÅ: Domino tar League of Legends-mesterskapet for aller første gang

Elektrisk stemning

Daglig leder i Riddle Mohammed «Kekmek» Barzinje var også i fyr og flamme på SpillExpo.
Sindre Stien/Good Game

Anført av sosiale medier ansvarlig Chris «Ceejay» Shaw skapte Riddle strålende stemning blant sine egne, men også motstandernes supportere under en berg-og-dalbane av en finale.

Klubben kapret seg de tre første radene på tribunen lenge før finalen på SpillExpo var i gang og delte ut effekter til supportere som måtte ønske det. Selv om tribunen ristet under flere dramatiske kamper på SpillExpo var det altså Riddle som var best.

LES OGSÅ: Norskeide Heroic tapte Major-finalen

– Våre supportere er Norges beste

Daglig leder i Riddle Mohammed «Kekmek» Barzinje er naturlig nok strålende fornøyd når Gamer.no tar kontakt og forteller at de har vunnet Supporterprisen for andre gang.

– Det er utrolig gøy å høre at vi vant supporterprisen, spesielt da jeg føler at våre supportere er Norges desidert beste. Det er jo en grunn til at vi nå har hele to av fire publikumspriser delt ut. De kommer alltid og lager liv og stemning. Det betyr utrolig mye for meg da det viser at vi har dedikerte supportere som bryr seg om klubben og spillerne som spiller for klubben, forteller han.

Barzinje trekker særlig frem klubbens frontfigur på tribunen Shaw.

– Jeg er også utrolig glad for at vi har «Ceejay» som vår sosiale medier ansvarlig. Han tok det virkelig til neste nivået under sluttspillet som den beste «hype-mannen», avslutter Barzinje.

Gamer.no og Telialigaen gratulerer Riddle som vinner av den fjerde utgaven av supporterprisen.

Siste fra forsiden