Lagendringer i 777

H4RR3 forlater 777s aktive lagoppstilling

Den doble Telialiga-vinneren søker ny utfordringer.

Haris «H4RR3» Hadzic her under Telialigaens sluttspill er på jakt etter nye utfordringer.
Sindre Stien/Good Game

I en Twittermelding kunne 777-spiller Haris «H4RR3» Hadzic fortelle at han forlater laget. Hadzic har vært en del av 777s CS:GO-satsing siden april 2021. I 777 har Hadzic vært med på å vinne 2 Telialiga-trofeer.

I annonseringen skriver 25-åringen at han leter etter nye utfordringer

– Hei alle sammen! Fra i dag er jeg ikke lengre i 777s aktive lagoppstiling. Jeg ser etter et nytt lag, (Europeisk, Nord Amerikansk, spiller ingen rolle!) Jeg kan spille i alle roller, for uten om den store grønne!

Satte stempel under 777-fanen

Den tidligere Dignitas-spilleren har vært en sentral del av 777s periodevis gode spill blant annet da 777 overrasket stort under Elisa Invitational Summer 2021, hvor de blant annet slo HAVU-Gaming og var nære å sjokkere et sterkt Brasiliansk Furia.

Les også: Norskeide Heroic tapte Major-finalen

Etter en skuffende prestasjon under Telialigaens sluttspill kom det ikke som noe sjokk at 777 gjør endringer. De doble mesteren plasserte seg kun på en tredjeplass i seriespillet i høstens sesong, og måtte gi tapt mot Apeks Rebels i sin semifinale.

Klubbens avgjørelse å avslutte samarbeidet med H4RRE

777s sportsdirektør Tommy Monsen kan til Gamer.no fortelle at det var organisasjonens valg å avslutte samarbeidet med Hadzic.

– Nå er dette en avgjørelse som klubben har tatt, så det er ikke Haris selv som har valgt å dra fra klubben. Vi har over lang tid hatt for dårlige sportslige resultater, og har prøvd mange ulike grep for å få bedring. Det har vi ikke lyktes med, og da kom det til et punkt der endringer måtte til.

Les kommentaren: 777 dager med 777 eSports

Kan ikke hente hvem som helst

Monsen forteller videre at målet fortsatt er å kunne hevde seg internasjonalt, og at jobben begynner nå for å finne den riktige spilleren.

– Planen vår vil fortsatt være å kunne stable på plass en lagoppstilling som skal hevde seg internasjonalt. Nå må vi bruke de neste ukene på å finne ut hvem som er tilgjengelig og hva som er økonomisk forsvarlig.

Moldenseren legger til at økonomien må gå opp i avtalen for en ny spiller.

– Vi er ikke i en posisjon der vi kan hente hvem som helst, for hva som helst.

777s lagoppstilling nå ser sånn ut:

no Kristian «akEz» Kornbakk
no Mikael «mikki» Gaup
no Preben «Trax» Martinsen
no Steffen «SLY» Amundsen

no Haris «H4RR3» Hadzic (inaktiv)

no Snorre «fletch» Granerud (Trener)

Siste fra forsiden