Earthworm Jim på nett

90-talls helt

Meitemarken relanseres gjennom konsollnettbutikker.

I 1994 kom Earthworm Jim fra Shiny Entertainment. Spillet var på mange måter et standard løp-og-skyt spill, men gjorde seg bemerket med sitt merkelige utseende og sære humor. Helten var en meitemark som fikk superkrefter av en romdrakt, og fienden hans inkluderte en sint gullfisk og en usedvanlig ond katt.

Etter at 90-tallet var over ble Jim glemt, men i fjor kunngjorde lisenseier Interplay at de jobbet med et nytt spill i serien. Siden den gang har det vært stille rundt marken igjen, men nå melder franske Gameloft at de har inngått en avtale med Interplay om å utvikle og publisere et Earthworm Jim-spill på Xbox Live, PlayStation Network og WiiWare.

Ordlyden i pressemeldingen er litt uklar, så det er uvisst om dette er en relansering av det opprinnelige Earthworm Jim fra 1994, eller et helt nytt prosjekt. Uansett skal spillet være klart mot slutten av året. Gamelofts avtale med Interplay skal strekke seg over flere år, så hvis Jim slår an igjen, blir det kanskje flere utgivelser i ikke så alt for fjern fremtid.

Spillrulett
63 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden