Action og bygging i StarForge

Ambisiøst spill ser ut som en blanding av Minecraft og Starship Troopers.

StarForge dukket først opp som et gratis alfaprosjekt i sommer, og allerede da fikk spillet mye oppmerksomhet. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor: Spillet blander Minecrafts kreative muligheter til å bygge og forme miljøene med detaljert grafikk og et Starship Troopers-aktig fokus på å forsvare seg mot monstre.

Mystisk.

Spillet foregår på en enorm, datagenerert planet som menneskene forsøker å kolonisere. Du må samle ressurser, bygge baser, skape ulike typer våpen og hjelpemidler og forsvare deg mot planetens kjipe beboere. Vi loves omfattende flerspillermuligheter, og utviklerne regner med at spillerne vil forme fraksjoner, handle med hverandre og kjempe mot hverandre.

Nå har de bestemt seg for å søke økonomisk hjelp fra spillmiljøet, på folkefinansieringsnettstedet IndieGoGo. I likhet med Kickstarter er dette et nettsted der du kan donere penger for å hjelpe utviklerne å ferdigstille spillet sitt, mot å få ulike belønninger. Disse inkluderer selvsagt en ferdig kopi av spillet når det lanseres.

Som på Kickstarter trekkes ikke pengene du lover bort før kampanjen faktisk har kommet i mål. Alle som donerer penger får tilgang på den nyeste, uferdige versjonen av spillet. Det kan imidlertid ta et par dager, for denne prosessen er manuell.

Spillet har allerede samlet nesten halvparten av sitt mål på 75 000 dollar (430 000 kroner). Det har også en Greenlight-kampanje for de som synes det hører hjemme på Steam.

Les også: Anmeldelse: Minecraft
Les også: Minecraft møter Dungeon Keeper?

Siste fra forsiden