Action og hjernetrim fra Finland

Remedy-veteraner introduserer den ferske spillhelten John Rochard.

Finske Recoil Games består av en gruppe veteraner fra Remedy Entertainment. Tidligere jobbet de med det ambisiøse actioneventyret Earth No More, men etter som de ikke fikk noen utgiver til å satse på spillet ble det lagt på is.

Deres nyeste prosjekt er Rochard, et sideskrollende actionhjernetrimspill som skal lanseres via digital distribusjon for PlayStation 3 denne våren. Spillet gis ut av Sony Online Entertainment.

Rochard følger John Rochard, som driver gruvedrift i verdensrommet. Han og teamet hans kommer over en eldgammel struktur skjult dypt inne i en asteroide, og beviser dermed at menneskeheten ikke er alene i universet. Men plutselig forsvinner teamet hans sporløst, samtidig som rompirater angriper asteroiden.

Som Rochard må du manipulere tyngdekraften på stadig mer varierte måter, for å løse de mange problemene spillet har å by på. Ved hjelp av et verktøy som heter G-Lifter kan du manvrere tunge objekter rundt om i miljøene. Du kan også bruke denne til å kaste deg selv gjennom miljøene.

– Vi har jobbet med Rochard i lang tid nå, og vi synes det er svært spennende å endelig kunne begynne å vise frem dette smarte, morsomme og unike spillet for gamere, sier Burt Kane fra Recoil Games.

Han fortsetter:

– Helten, John Rochard, er ingen romsoldat eller supermann, men en ordinær gruvearbeider med bart, plassert i en ekstraordinær situasjon. Kombinasjonen av humoristisk stil, utforskningsbasert gameplay og manipulering av tyngdekraften vil sørge for at Rochard stikker seg ut.

Mer informasjon blir snart å finne på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden