Call of Duty: Warzone

Activision har bannlyst over 50 000 spillere fra Call of Duty: Warzone

– Vi tolererer ikke juksemakere.

Activision

Juksing er et problem som de fleste spill i Battle Royale-sjangeren har slitt med, og den nye Call of Duty-utvidelsen Warzone er intet unntak, viser det seg.

Activision kunngjorde nylig på bloggen sin at mer enn 50 000 spillere har blitt permanent bannlyst fra Warzone hittil – mindre enn én måned etter utgivelsen.

– Det er ingen plass for juksing i spill. Warzone har nulltoleranse for juksemakere, skriver Activision og legger til at sikring av et rettferdig spillermiljø er blant selskapets høyeste prioriteter.

Activision

Kontinuerlig overvåkning

Ifølge utgiveren overvåkes og undersøkes aktiviteten på serverne 24 timer i døgnet, og samtlige former for juksing er under lupen. Det jobbes også kontinuerlig med å forbedre systemene for rapporterting av juksing.

Activision sier at de jobber med å gjennomføre bannlysinger så raskt som mulig etter at etterforskningen av innkommende rapporterer er ferdig analyserte.

Call of Duty: Warzone ble sluppet den 10. mars, og spillet ble raskt meget populært med over seks millioner spillere på lanseringsdagen. Vi likte det også ganske godt her på verket i vårt førsteinntrykk.

– Det er ikke vanskelig å forstå at over seks millioner var innom spillet på lanseringsdagen, for dette er rett og slett skikkelig god underholdning. Balansen mellom dødtid og skytedueller er essensen i Battle Royale, og Warzone er et av få spill som virkelig klarer å få den riktig, skrev vår mann.

Les også: Call of Duty: Warzone introduserer solomodus »

Siste fra forsiden