Activision har bannlyst over 50 000 spillere fra Call of Duty: Warzone
(Foto: Activision)

Call of Duty: Warzone

Activision har bannlyst over 50 000 spillere fra Call of Duty: Warzone

– Vi tolererer ikke juksemakere.

Juksing er et problem som de fleste spill i Battle Royale-sjangeren har slitt med, og den nye Call of Duty-utvidelsen Warzone er intet unntak, viser det seg.

Activision kunngjorde nylig på bloggen sin at mer enn 50 000 spillere har blitt permanent bannlyst fra Warzone hittil – mindre enn én måned etter utgivelsen.

– Det er ingen plass for juksing i spill. Warzone har nulltoleranse for juksemakere, skriver Activision og legger til at sikring av et rettferdig spillermiljø er blant selskapets høyeste prioriteter.

  Bilde: Activision

Kontinuerlig overvåkning

Ifølge utgiveren overvåkes og undersøkes aktiviteten på serverne 24 timer i døgnet, og samtlige former for juksing er under lupen. Det jobbes også kontinuerlig med å forbedre systemene for rapporterting av juksing.

Activision sier at de jobber med å gjennomføre bannlysinger så raskt som mulig etter at etterforskningen av innkommende rapporterer er ferdig analyserte.

Call of Duty: Warzone ble sluppet den 10. mars, og spillet ble raskt meget populært med over seks millioner spillere på lanseringsdagen. Vi likte det også ganske godt her på verket i vårt førsteinntrykk.

– Det er ikke vanskelig å forstå at over seks millioner var innom spillet på lanseringsdagen, for dette er rett og slett skikkelig god underholdning. Balansen mellom dødtid og skytedueller er essensen i Battle Royale, og Warzone er et av få spill som virkelig klarer å få den riktig, skrev vår mann.

Les også: Call of Duty: Warzone introduserer solomodus »

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen