Activision røper fremtidsplaner

Activision har fortalt en del om fremtidsutsiktene sine, og forteller blant annet om et nytt spill fra Neversoft og en etterfølger til Call of Duty.

Activision planlegger å lansere nye etterfølgere i de viktigste franchisene sine, og har fortalt at i forretningsåret 2005 (fra april 2005 til mars 2006) vil de lansere Call of Duty 2, Quake 4 og Spider-Man 3, samt nye spill i følgende serier: Tony Hawk Pro Skater, Fantastic Four, Iron Man, Madagascar og Shrek. I tillegg forteller de at de håper Lionhead-spillet The Movies vil komme på markedet før neste mars.

Activision forteller også at de vil gi ut minst én lanseringstittel til både Nintendo DS og PlayStation Portable, og at begge disse titlene vil komme fra viktige franchiser med det Activision kaller "topp-5 potensiale". Tidligere i år har Nintendo publisert en liste over DS-spill hvor Spider-Man 2 har figurert, og Sony har publisert en lignende liste over PSP-spill, hvor vi har sett Tony Hawk's Underground 2.

Til slutt forteller selskapet at Neversoft, utviklerne av Tony Hawk-serien, jobber med et helt nytt spill. Det eneste de vil fortelle om denne tittelen er at det ikke er et sportsspill, og at de har svært store forhåpninger til spillet. Det nye Neversoft-spillet vil komme på markedet mellom april 2005 og mars 2006.

Siste fra forsiden