Activision skal ha store planer for Crash Bandicoot

Planlegger visstnok N. Sane Trilogy til PC og Switch, samt et helt nytt spill til serien.

Activision

Takket være fjorårets vellykkede oppussing av Crash Bandicoot-trilogien ser den titulære punggrevlingen ut til å ha funnet nytt liv. N. Sane Trilogy skal nå visstnok porteres til både PC og Nintendo Switch, mens et helt nytt innslag ryktes å være på vei i 2019.

Activision har visstnok store planer for Crash Bandicoot.
Espen Jansen/Gamer.no

Nyhetene, som enda ikke er offisielt bekreftet av utgiver Activision, kommer frem i vårutgaven av Licensing Source Book Europe – en bok som rapporterer om lisensiering av alle mulige merkevarer. Ifølge det britiske selskapet GB eye, som produserer diverse samlegjenstander for både Call of Duty og Destiny, er dette første ledd i en større plan for Crash Bandicoot:

– Det nye spillet (Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, journ. anm) ble en enorm salgssuksess uten store utgifter for markedsføring. Neste år strekker det seg enda bredere, med Switch og PC, og det kommer et nytt spill i 2019. Activision har en femårsplan for [serien], fortalte Max Arguile fra GB eye.

N. Sane Trilogy har så langt kun vært tilgjengelig på PlayStation 4, men allerede før lanseringen antydet Sony at det kun var snakk om en tidsbegrenset eksklusivitetsavtale. Vi har bedt Activision om en kommentar til saken, og oppdaterer artikkelen så snart vi hører noe.

Herlig plattformgjensyn

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kombinerer Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot: Warped in én fargerik oppussingspakke. Spillet ble opprinnelig lansert 30. juni i fjor, og vår anmelder lot seg virkelig begeistre:

– Det er rett og slett bare veldig gøy å kunne oppleve disse spillene på denne måten. Det er en grunn til at Crash Bandicoot ble Sonys maskot på nittitallet, og det var fordi spillene enkelt og greit var utrolig artige å spille. At det samme skulle gjelde i 2017, var det kanskje ikke så mange som hadde forutsett – undertegnede var faktisk litt skeptisk da de aller første bildene fra denne nye samlingen dukket opp, men de bekymringene viste seg å være helt unødvendige, kommenterte Espen Jansen.

N. Sane Trilogy inneholder også noen skjulte skatter.
Blant annet kan du prøve et nivå som opprinnelig var «for vanskelig» »

Siste fra forsiden