Den oppussede Crash Bandicoot-trilogien kan komme til flere plattformer

PlayStation 4-eksklusiviteten er muligens tidsbegrenset.

PlayStation

Oppussingen av de tre første Crash Bandicoot-spillene ble først annonsert under Sonys pressekonferanse på fjorårets E3-messe. Siden den gang har det vært naturlig å tro at samlingen kun kommer til PlayStation 4, men det stemmer ikke nødvendigvis.

Crash Bandicoot-oppussingen kan kanskje komme til Xbox One eller PC.
Sony

På spørsmål om eksklusivitet kunngjorde PlayStation Irlands Twitter-konto (via NeoGAF) nylig at Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kun blir tilgjengelig på PlayStation 4. Medlingen ble imidlertid raskt slettet, og PlayStation Irland rettet på uttalelsen i en oppfølgings-Tweet:

– For å avklare vår tidligere melding, [Crash Bandicoot N. Sane Trilogy] kommer til PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro først, lød rettelsen.

Bruken av ordet «først» i eksklusivitetsammenheng antyder ofte at et spill blir å finne på andre plattformer etter en gitt tidsperiode. Hvor lenge Crash-samlingen blir eksklusiv på Sony-konsollen, eller hvilke andre plattformer spillene kan komme til, er imidlertid uvisst.

Hverken PlayStation Irland eller noen andre offisielle kanaler har uttalt seg ytterligere i saken.

Tro mot originalene

Ny drakt, samme gamle Crash.
Activision

Det er kun en snau uke siden Sony annonserte at Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – som inneholder Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot: Warped – vil lanseres den 30. juni i år. Ved siden av slippdatoen fikk vi også en rekke nye detaljer om arbeidet som så langt er lagt inn i prosjektet.

Ikke uventet kunne Vicarious Visions – utvikleren som har ansvaret for oppussingsjobben – bekrefte at utviklerteamet har gitt grafikken en skikkelig overhaling.

I tillegg har studioet spilt inn spillenes lydspor helt på nytt, som skal løfte lydkvaliteten mange hakk. For bekymrede fans lovet Vicarious imidlertid at både lyden og det visuelle skal være så tro mot originalspillene som mulig.

Crash Bandicoot ble i sin tid Naughty Dogs store gjennombrudd.
Les vårt dypdykk i utviklerens suksessrike historie »

Siste fra forsiden