Crash Bandicoot-oppussingen har fått dato

Vi vet også mer om hva «remakene» av de tre spillene innebærer.

Overhalingen av de populære plattformspillene i Crash Bandicoot-serien ble annonsert allerede på E3-messen i fjor, og i desember ble vi også servert en trailer av de kommende PlayStation 4-versjonene av spillene. Nå har vi kommet enda et steg videre, for utvikleren har nemlig avslørt lanseringsdatoen.

De tre spillene, som kommer i en pakke kalt Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, slippes den 30 juni i år. Gjensynet er med andre ord ennå et lite stykke unna.

Samtidig kan utvikleren Vicarious Visions avsløre at de har jobbet hardt med oppgraderingen av spillene, og har blant annet lagt til nye finesser som sanntidsbelysning og kraftig oppdaterte teksturer.

Skal være tro mot originalene

Sony

Ellers opplyser utvikleren at lydsporene er spilt inn helt på nytt, noe som skal gi et kraftig løft i teknisk kvalitet på lyd og musikk. Samtidig lover gjengen hos Vicarious Visions at lydsporet er tro mot originalen, og det gjelder for øvrig også det visuelle designet.

Hvert nivå skal visstnok både føles som og se ut som originalene, som altså skulle innebære at veteranene vil føle seg hjemme. Av andre nyheter har det tidligere kommet frem at utvikleren har valgt ut de beste funksjonene og mekanikkene fra enkelttitlene og implementert dem i hele serien.

Det skal blant annet ha resultert i et mer strømlinjeformet lagringssystem med muligheter for både manuell og automatisk lagring. I tillegg vil alle spillene ha samme pausemeny og spillere vil kunne konkurrere mot klokka i samtlige brett.

Den kommende pakken består altså av de tre titlene Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot: Warped, som opprinnelig kom ut i henholdsvis 1996, 1997 og 1998 til PlayStation.

Er du mer interessert i Zelda? Nå viser det seg at spillet får ekstrainnhold »

Siste fra forsiden