Slik blir Crash Bandicoot-spillenes nyversjoner

Se den nyeste traileren for Sonys oppussingsprosjekt.

Siden Sony annonserte oppussingen av Crash Bandicoot-trilogien på årets E3-messe har de fleste spørsmålene rundt prosjektet gått ubesvart. Nå har utvikler Vicarious Visions – som er ansvarlig for nyversjonene – endelig delt noen nye detaljer om arbeidet sitt, og vi har i tillegg fått en fersk trailer for spillene.

Oppussing og nye funksjoner

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy får oppgradert grafikk.
PlayStation

Via den offisielle PlayStation-bloggen har spillsjef Dan Tanguay tatt for seg spørsmålet om hvorvidt Crash Bandicoot N. Sane Trilogy er en nyversjon eller bare en oppusset utgave av Naughty Dogs klassiske trilogi. Svaret er ifølge spillsjefen litt mer komplisert enn som så, men i praksis forteller han at det dreier seg om en blanding:

– Det er nesten umulig å gjennomføre en tradisjonell oppussing av de originale Naughty Dog-spillene. De er omtrent 20 år gamle, og teknologien har kommet langt siden den gang. Samtidig tenker vi heller ikke på dette som en nyversjon. Vi vet hvor mye dere elsker de opprinnelige spillene, så vi ville ikke forandre for mye, sier Tanguay.

Vicarious Visions har beholdt skjelettet fra originalene, men overhalt grafikken og introdusert noen nyheter til spillenes kunst, animasjoner og lyd. Studioet har også sett på hvordan serien utviklet seg over tid, og der funksjoner og mekanikker har variert fra spill til spill vil utviklerne velge ut de beste og implementere dem på tvers av hele trilogien.

Trilogiens spillmenyer skal også overhales.
PlayStation

Blant annet loves vi et mer strømlinjeformet lagringssystem med muligheter for både manuell og automatisk lagring. I tillegg vil alle spillene ha samme pausemeny og spillere vil kunne konkurrere mot klokka i samtlige brett.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kommer til PlayStation 4 en gang i 2017, men en mer nøyaktig lanseringsdato har vi foreløpig ikke fått.

Crash Bandicoot ble i sin tid Naughty Dogs store gjennombrudd.
Les vårt dypdykk i utviklerens suksessrike historie »

Siste fra forsiden