Snart kan du ta med deg Crash Bandicoot overalt

Punggrevlingens nye trilogi kommer til Nintendo Switch, Xbox One og PC.

Crash Bandicoots oppussede samlepakke N. Sane Trilogy vil snart ikke lenger være eksklusiv for PlayStation 4. I en melding på sine nettsider forteller Activision at trilogien ankommer både Xbox One, Nintendo Switch og PC den 10. juli i år.

Crash er klar for eventyr på nye plattformer.
Activision

Lanseringen markerer punggrevlingens debut på PC. For å feire kunngjøringen slapp Activision en ny trailer for samlepakken, som du kan se i videovinduet over.

Ryktet om at Activision ville utvide sine planer for serien, som vi rapporterte i begynnelsen av februar, har altså vist seg å stemme. Det har også gått snakk om at utgiveren planlegger et helt nytt Crash Bandicoot-spill, men det har vi foreløpig ikke hørt mer om.

Flott nostalgipakke

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tar spillere med til det glade nittitallet, og byr på gjensyn med Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot 3: Warped. De tre spillene er pusset opp fra grunnen, med blant annet bedre grafikk, et nytt lagringssystem og muligheten til å spille som Coco – søsteren til Crash.

Pakken ble opprinnelig lansert 30. juni i fjor, til stor jubel fra både fans og kritikere. Vår egen Espen Jansen lot seg også rive med, og kalte N. Sane Trilogy djevelsk vanskelig og enormt engasjerende i sin anmeldelse.

N. Sane Trilogy inneholder også noen skjulte skatter.
Blant annet kan du prøve et nivå som opprinnelig var «for vanskelig» »

Siste fra forsiden