Advance Wars til GameCube

Endelig er det bekreftet at vi skal få et gjensyn med Advance Wars - denne gangen til GameCube og ikke GameBoy Advance.

I dag gikk altså Nintendo offisielt ut og bekreftet at et nytt Advance Wars-spill er under utvikling. Det er både til frustrasjon og glede for noen at Advance Wars: Under Fire er forbeholdt GameCube, men Nintendo lover oss uansett mengder av underholdning.

Ifølge Nintendo selv vil det taktiske og turbaserte strategispillet vi alle elsket til GameBoy Advance være omgjort til et hurtiggående, sanntids actionspill i full 3D når det kommer ut til GameCube-konsollen.

Det vil fokuseres på store valgmuligheter på slagmarken i Advance Wars: Under Fire. En rekke ulike soldater og våpen vil være tilgjengelig og det vil være din oppgave å sette sammen små grupper og sende dem ut i strid. Selv om det er begrenset hvor mange soldater du kan styre på en gang reagerer også soldatene som ikke er under din kommando fortløpende på det som skjer på slagmarken og utfører eventuelle oppdrag du tidligere har satt dem til uten å nøle.

Foreløpig er det ikke kommet særlig med detaljer omkring spillet, men Nintendo satser på en utgivelse i løpet av 2005. I løpet av den tid skal vi selvsagt sørge for å informere dere om det som er verdt å vite om tittelen.

Siste fra forsiden