EA forteller om FIFA 07

Årets FIFA-spill fra EA Sports kommer blant annet med interaktive ligaer på nettet.

EA har nå kunngjort FIFA 07, og som vanlig fortelles det at vi får mange forbedringer i forhold til forrige spill i serien. Hovedattraksjonen på skrytelisten ser ut til å være interaktive ligaer, en ny online-modus der du kan spille med ditt lag i ligaer på nettet.

Bilde fra Xbox-versjonen

Disse ligaene er satt opp etter virkelighetens versjoner (her får vi Premier League, Bundesliga, den franske toppserien og meksikansk førstedivisjon), og når laget ditt spiller i virkeligheten, spiller du på nettet.

Ellers loves vi selvsagt lisensierte ligaer fra hele verden. Totalt kommer spillet med 28 ligaer fra over 20 land, og den norske Tippeligaen er med. EA forteller også at vi kan se frem til mer intelligente med- og motspillere, som tar realistiske avgjørelser for å finne rom på banen og sende pasninger slik virkelige fotballspillere gjør.

Trenermodusen har også fått seg noen oppdateringer, inkludert mer realistiske spillerverdier. EA forteller også at treneravgjørelsene får enda mer merkbare virkninger på spillernes prestasjoner og velferd enn de gjorde tidligere.

FIFA 07 utvikles av EA Canada, og kommer til PS2, PSP, GameCube, Xbox, PC, DS og GBA. PS2 og PSP-versjonene kan brukes om hverandre, slik at du for eksempel kan fortsette trenerkarrieren din når du er på tur. Mer info får du på spillets offisielle nettsted (hvor vi også ser en Xbox 360-logo på tross av at spillet ikke har blitt annonsert til den plattformen).

Siste fra forsiden