Her er bestselgerne fra første halvår

Lurer du på hvilke spill som selger mest her til lands. Her er en liste over de 20 mest solgte spillene i første halvår 2006.

Bransjemagasinet Faro Journalen har nå kommet med en liste over de 20 mest solgte spillene på det norske markedet i årets første halvår. Listen deres er basert på de ukentlige salgstallene rapportert inn til Norsk Spill- og Multimediaforening.

Førsteplassen er det Buzz: The Music Quiz som har knabbet, mens Buzz: The Big Quis har tatt tredjeplassen. Fjerdeplassen er det Singstar Norske Hits som sitter på, og det faktum at tre av de fire bestselgende spillene i Norge er PS2-eksklusive festspill sier litt om konsollens popularitet i massemarkedet.

Andreplassen har Electronic Arts kapret, med Need for Speed: Most Wanted, mens Bethesdas rollespillepos The Elder Scrolls IV: Oblivion har tatt femteplassen. Det første PC-eksklusive spillet på listen er World of Warcraft på syvende, mens den første (og eneste) PSP-eksklusive tittelen er GTA: Liberty City Stories på trettendeplass. Ingen andre plattformer er representert med eksklusive spill på denne listen.

Av utgivere ser vi at Sony Computer Entertainment har seks spill blant de 20 beste, mens EA har hele ni spill på listen. Ellers har Take 2 tre spill på listen, mens Vivendi har to. Her er den komplette listen over de mest solgte spillene i Norge i årets første halvår:

1. Buzz: The Music Quiz (PS2/SCEE)
2. Need For Speed: Most Wanted (MULTI/EA)
3. Buzz: The Big Quiz (PS2/SCEE)
4. Singstar Norske Hits (PS2/SCEE)
5. The Elder Scrolls IV: Oblivion (MULTI/TAKE2)
6. Gudfaren (MULTI/EA)
7. World Of WarCraft (PC/VUG)
8. The Sims 2 (PC/EA)
9. Singstar 80's (PS2/SCEE)
10. Torino Olympiske Vinterleker 2006 (MULTI/TAKE2)
11. Eyetoy Play 3 (PS2/SCEE)
12. Fifa Street 2 (MULTI/EA)
13. GTA Liberty City Stories (PSP/TAKE2)
14. Battlefield 2 (PC/EA)
15. The Sims 2 Forretningsliv (PC/EA)
16. Fifa World Cup 2006 (MULTI/EA)
17. Ringenes Herre: Kampen om Midgard 2 (PC/EA)
18. SSX On Tour (MULTI/EA)
19. Sly Racoon 3: Honor Among Thieves (PS2/SCEE)
20. Ice Age 2 (MULTI/VUG)

Siste fra forsiden