Mer Ace Attorney til vinteren

Advokatdrama

Aktor Miles Edgeworth løser saker i Ace Attorney: Investigations.

Det populære rettsdramaet Ace Attorney har hittil dreid seg om forsvarsadvokater som må forsvare sine klienter mot kriminelle konspirasjoner og skruppelløse aktorer, men i seriens neste kapittel er det du som er aktor.

Capcom har nå annonsert at spillet er på vei til Europa, og det har fått tittelen Ace Attorney: Investigations. Spillets hovedperson er toppaktor Miles Edgeworth, kjent fra de tidligere Ace Attorney-spillene, og denne gangen er det opp til ham å leke detektiv for å finne fellende beviser mot diverse mordere.

I motsetning til tidligere spill må du ikke i retten, og etterforskningssegmentene er utvidet med nye funksjoner og et nytt perspektiv. Du ser handlingen i tredjeperson og må undersøke åsteder på jakt etter ledetråder.

Når du har samlet nok informasjon må du undersøke de forskjellige ledetrådene og kombinere dem gjennom det nye logikksystemet. Finner du ut at ting ikke samsvarer med vitneutsagn må du så konfrontere vitnene med bevisene for å komme nærmere en løsning på saken.

Ace Attorney: Investigations slippes en gang i løpet av vinteren.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden