Just Cause 4 - gratis

Akkurat nå får du Just Cause 4 og norske Manual Samuel gratis

Epic og Humble har lansert nye tilbud.

Perfectly Paranormal, Square Enix (Montasje: Gamer.no)

Gratis spill er alltid hyggelig å få, og de neste dagene kan du plukke opp tre forskjellige titler uten å betale en krone. Epic Games Store deler ut eksemplarer av Just Cause 4 og Wheels of Aurelia, mens Humble Bundle gir bort det norskutviklede Manual Samuel.

Villmannsaction og Italia-tur

Just Cause 4.
Square Enix

Dersom Epic-tilbudene frister er det bare å svinge innom nettbutikkens side for gratisspill. Her trykker du deg videre til Just Cause 4 og/eller Wheels of Aurelia og finner knappen merket «Get». Ved å logge deg inn med en Epic-konto legges spillene til i spillbiblioteket ditt, der det blir liggende for alltid.

Just Cause 4 byr på nok et actioneventyr med Rico Rodriguez i førersetet. I rollen som den hardbarka kjekkasen må spillere takle borgerkrig og bekjempe ondskap på øya Solis, i det vår anmelder omtalte som «et herlig rot».

Wheels of Aurelia.
Santa Ragione

Wheels of Aurelia er et langt rolige alternativ, som tar spillere med på bilferie gjennom 70-tallets Italia. På reisen blir man kjent med en rekke mennesker, samtidig som man lærer mer om hovedpersonen Lella.

Begge spillene er gratis frem til fredag 24. april.

Puste og blunke

Manual Samuel.
Perfectly Paranormal

For å sikre deg Manual Samuel går du til spillets oppføring i Humble-butikken. Etter du har trykket på «Get the Game» er du nødt til å logge deg inn og registrere deg for Humbles nyhetsbrev før du kan få spillet. Dette koster riktignok ingen ting og du kan melde deg ut når som helst.

Manual Samuel ble utviklet av det norske studioet Perfectly Paranormal og kom på banen i 2016. I spillet geleider du ulykkesfuglen Samuel gjennom en tung hverdag, der du må styre selv de enkleste kroppsfunksjoner som pusting og blunking. Spillet fikk i sin tid en svært god mottakelse her på bruket, og vår anmelder roste spillet for å tilby noe «friskt og annerledes».

Manual Samuel er gratis frem til 19:00 på søndag 19. april.

Perfectly Paranormal har nok et helsprøtt spill på vei.
I Helheim Hassle styrer du en fyr som stadig vekk mister kroppsdeler »

Les også
Anmeldelse: Manual Samuel

Siste fra forsiden