Akkurat nå får du Killing Floor helt gratis

Oppdatert: Tilbudet er over.

Tripwire Interactive

Humble Bundle-gjengen har nok en gang åpnet gavesekken, og denne gangen kan spillere stikke av med Killing Floor for kroner null. Det samarbeidsfokuserte skytespillet er riktignok kun gratis frem til klokken 19:00 på lørdag 24. juni, så det gjelder å være rask.

Killing Floor-fiendene kommer i mange ulike fasonger og størrelser.
Tripwire Interactive

For å sikre deg en kopi besøker du spillets Humble Store-side, og trykker på den grønne «Add to Cart»-knappen. I kassa må du enten logge deg inn eller registrere en ny e-postadresse hvor du ønsker å motta spillnøkkelen. Denne aktiveres i Steam, og deretter er Killing Floor ditt til Dovre faller.

Action-fylt samarbeidsskyting

I Killing Floor jobber opptil seks spillere sammen for å overleve endeløse bølger med grusomme skapninger. Fiendene kommer i flere størrelser og fasonger, og er utstyrt med alt fra motorsager til rakettkastere.

Til forsvar kan spillere velge mellom over 30 forskjellige våpen, med blant annet kniver, brennende økser, hagler, rifler og mye mer. I tillegg kan man ta med seg ulike forsvarsverktøy for å gjøre jobben litt enklere, og låse opp spesialegenskaper som øker sjansen for overlevelse.

Spillere kan tilpasse opplevelsen med en rekke forskjellige innstillinger, som vanskelighetsnivå og antall fiender som må bekjempes. De som ønsker å spille for seg selv kan også det i enspillermodusen.

Siste fra forsiden