Stalin banker marsboere

Akkurat som i historiebøkene

Etter noen forsinkelser er Stalin klar til å redde verden neste måned.

I fjor ble det noe annerledes strategispillet Stalin vs. Martians kunngjort, og Paradox Interactive sakffet seg for kort tid siden utgiverrettighetene gjennom sin digitale distribusjonskanal Mezmer Games. Nå har det blitt annonsert at spillet slippes en gang i løpet av neste måned, og det blir også det første spillet som utgis gjennom Mezmer Games.

Stalin vs. Martians er et samarbeidsprosjekt mellom de tre spillutviklerne BWF, Dreamlore og N-Game. Her skal du lede den røde armé i kamp mot en rekke tegneserielignende romvesener som har invadert Russland. Utviklerens mål skal ha vært å lage et spill som er raskt og moro uten å tilby spesielt dyp strategi.

Det skal ikke være noen ressurssanking eller basebygging i Stalin vs. Martians, og for å kjøpe nye stridsenheter og spesialangrep må du kverke fiender og plukke opp de fargerike myntene de etterlater. Disse kan så brukes til å kjøpe det du har lyst på eller oppgradere troppene dine. Blant de tilgjengelige enhetene finner vi blant annet tanks, infanteri og en gigantisk Stalin.

Mens du venter på spillet kan du ta deg en svingom med Josef.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden