Alien Hominid til konsoll

Det blodige og humørfylte plattformspillet Alien Hominid er på vei til PS2 og GameCube.

Hvis du følger litt med på hva som er tilgjengelig av flash-spill på nettet, har du utvilsomt kommet i kontakt med Newsground-spillet Alien Hominid. Dette er et av de mest populære flash-spillene tilgjengelig, og det er ikke uten grunn - med flott tegnefilmaktig grafikk, tonnevis med humor og overraskende god spillbarhet er det helt klart i en særklasse i forhold til de fleste andre slike spill.

Nå er spillet på vei til konsoll, men i en kraftig forbedret utgave. Utviklerne i The Behemoth har nemlig skaffet seg en avtale med den amerikanske spillutgiveren O~3 Entertainment, som er et selskap som fokuserer på å gi ut spill fra mindre, uavhengige utviklere. For øyeblikket er det ikke klart om vi europeere får se noe til dette spillet, men vi får bare krysse fingrene og håpe.

Alien Hominid er et sideskrollende plattform/skytespill hvor du får rollen som et lite romvesen som krasjlander med den flygende tallerkenen sin. Uheldigvis klarer han å krasje akkurat utenfor FBI sitt hovedkvarter, og nå må han skyte, bombe, spise, kutte og slå seg vei gjennom horder av FBI-agenter, soldater og andre fæle mennesker for å få tilbake romskipet sitt og rømme fra planeten vår.

For å ta en titt på PC-versjonen kan du følge lenken under (vær klar over at Newgrounds inneholder materiale ikke egnet for barn). Dessuten kan du besøke spillets offisielle nettsted for å få mer informasjon om konsollversjonene.

Siste fra forsiden