Podkast

Rad Crew, Sesong 8 episode 11

– Alle burde spille Middle-earth: Shadow of Mordor

Rad Crew synes det er blant årets beste spill.

Styggen i skyggen.
Warner Bros. , Rad Crew

Vi drar til Middle-earth i ukens episode av Rad Crew! Årets kanskje største spilloverraskelse så langt, Middle-earth: Shadow of Mordor har fengsla oss i ei hel uke nå og vi bruker store deler av ukens podkast til å snakke om spillet med de mange orkene. Det beste med hele spillet er nettopp de stygge skurkene i spillet og hvor varierte de er. Vi blir kanskje aldri lei av å skape intriger innad i Saurons armé.

Stian på sin side har hevet seg inn i sportsbil-paradis i Forza Horizon 2, og er enig med kritikerne: Dette er et bilspill som kombinerer det beste av arkade og sim-racing.

Men aller først i episoden ligger en topp 5-liste over de spillene vi virkelig gleder oss til å spille i oktober. Faste lyttere vil kanskje ikke bli overraska over nr 1? Helt til slutt i episoden kommer også lytterne med sine spill som de gleder seg mest til i samme tidsrom.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

I studio denne gangen er Inger Lise W. James, Stian Askeland, Are Ness Fløgstad og Jostein Hakestad.

Her er ukas meny:

  • (06:55) Topp 5 spill vi gleder oss til i oktober
  • (28:44) Nyheter
  • (39:22) Spillprat, Middle-earth: Shadow of Mordor
  • (1:00:22) Gigacon på Telenor Arena
  • (1:07:00) Forza Horizon 2
  • (1:22:00) Det lytterne gleder seg til i oktober

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 2. oktober
Rad Crew, 25. september

Rad Crew, 18. september

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden