Ambisiøs Morrowind-mod har fått en stor oppdatering

Tamriel Rebuilt har sluppet stort nytt landområde med nye historier og oppdrag.

Old Ebonheart.
Tamriel Rebuilt

Da The Elder Scrolls III: Morrowind ble sluppet i 2002 hadde faktisk Bethesda skalert ned ambisjonene for spillet noen hakk. I utgangspunktet var planen å la spillerne boltre seg i hele Morrowind-provinsen, men utviklerne skjønte raskt at oppgaven ble for stor, og nøyde seg derfor med å gjøre den store øya Vvardenfell til spillets avgrensede område.

LES OGSÅ: Tilbakeblikk på The Elder Scrolls III: Morrowind »

Til venstre: alt som har blitt lagt til i modifikasjonen. Til høyre: Alt som gjenstår.
Tamriel Rebuilt

Avgrensingen har inspirert modderne bak prosjektet Tamriel Rebuilt til å sette igang med et stort prosjekt: å legge til landmassene i Morrowind-provinsen som Bethesda la på is. Etter en stund uten mye nytt har de nå sluppet en stor oppdatering til modifikasjonen, kalt Old Ebonheart, som inneholder nye områder og oppdrag.

En stor ny by

Hovedfokuset i oppdatertingen er byen Old Ebonhearth som ligger sørøst for Vvardenfell. Teamet beskriver byen som arnestedet for Imperiets makt i Morrowind – et lite stykke Cyrodill i det ellers svært eksotiske Morrowind.

Det nye området som er lagt til.
Tamriel Rebuilt

Byen inneholder blant annet en bank der spillerne kan opprette en bankkonto om de har godt nok ry. Det advares likevel om intriger og farer innenfor byens vegger, og man kan ende opp med å miste både penger og omdømme om man trår feil.

I tillegg kan man utforske en rekke mindre boplasser nedover i Aanthirin-regionen, der man også finner flere oppdrag og figurer.

Dersom du er interessert i å se hva Tamriel Rebuilt-gjengen har kokt sammen kan du laste ned modifikasjonen via prosjektets side på NexusMods. Du kan også se noen skjermbilder fra modifikasjonen nedenfor.

Er du mer interessert i noe mer moderne, kan du se på disse Skyrim-moddene:
Enderal: The Shards of Order er en fantastisk Skyrim-modifikasjon »
Moonpath to Elsweyr er en annen Skyrim-mod du bør prøve »

Siste fra forsiden