Andre sesong av hyllede The Walking Dead har fått startdato

Har du savnet Clementine?

The Walking Dead fortsetter straks.
Telltale Games

Litt over ett år etter at første sesong ble ferdig har Telltale Games spikret en startdato for The Walking Deads andre sesong. Spillserien, som er basert på Robert Kirkmans tegneserie med samme navn, har hatt en slumrepause siden november i fjor, men fortsetter nå fra og med 17. desember i år. Dette kommer frem på Steams produktside for sesongen.

Andre sesong av The Walking Dead fortsetter der første sesong slapp.

På nåværende tidspunkt er det kun datoen for Windows- og Mac-utgaven som er ute, men vi vet at spillet er planlagt til PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360, Ouya og iOS også. Vi oppdaterer produktdatabasen med konkrete datoer for de andre plattformene når de er klare.

Fortsetter historien

Sesong to plukker opp tråden etter der historien slapp i fjor, og spilleren styrer denne gang ungjenta Clementine. etter strabasene hun har gjennomgått må hun prøve å finne sin egen vei i verdenen .

Dilemma og farer blir det nok flust av.

Den episodiske dramaet skapte store reaksjoner blant spillere i fjor, med sin sterke historie om mennesker som må finne sin plass i en verden som har gått av skaftet. Samtlige episoder fikk skryt her på Gamer.no for sin engasjerende historie.

Særlig fikk det intense surrogatforholdet mellom ungjenta Clementine og eks-fangen Lee mye skryt. At spillerne selv ble stilt overfor umenneskelige dilemma på ferden, og dermed styrte historien i egne retninger ble også et hett diskusjonstema.

Mellomepisoden teller

Et poeng det kan være viktig å få med seg er at mellomkapitlet 400 Days, som ble sluppet tidligere i høst, har en innvirkning på hvordan andre sesong utspiller seg. I likhet med hvordan spillerens mange valg i første sesong ble overført mellom episodene, vil andre sesong la deg overføre valgene.

Telltale jobber også for tiden med en lignende serie kalt The Wolf Among Us, basert på DC Comics tegneserie Fables. Her finner vi kjente og kjære eventyrfigurer i menneskeham i et skittent og hardt urbant miljø. Vår skribents førsteinntrykk av den nye serien var positivt, og han stoler på at Telltale innfrir videre.

I sommer besøkte vi Malmö for å høre fra noen av de som skapte spillserien
Folkene bak lyden til The Walking Dead tror ikke lydarbeid i spill blir prestisjefylt »

Siste fra forsiden