Mer storkrig fra Paradox

Andre verdenskrig endrer seg aldri

Arsenal of Democracy kommer mot slutten av måneden.

Strategiserien Hearts of Iron har høstet massevis av skryt her på Gamer.no, og i fjor meldte utgiver Paradox at de ville slippe en avlegger ved navn Arsenal of Democracy. Denne bygger på Hearts of Iron II, som ble belønnet med en nier da det ble lansert i 2005.

Tyskland marsjerer vestover

Etter planen skulle Arsenal of Democracy slippes i desember 2009, men det ble skjøvet tilbake et par måneder. Nå har Paradox spikret en ny slippdato, og fra 23. februar kan du kjøpe og laste ned spillet fra diverse nettbutikker for litt over hundrelappen.

Som så mange andre strategispill foregår Arsenal of Democracy under andre verdenskrig. Du er leder for en av verdens nasjoner og får bryne deg på en rekke scenarioer lagt til forskjellige tidsperioder av konflikten.

Nesten samtlige aspekter av Hearts of Iron II skal ha blitt finpusset, og det blir blant annet nye mekanismer for kamp og spionasje, samt et nytt logistikksystem. Det skrytes også av at Arsenal of Democracy skal ha en av den mest realistiske økonomien i noe Hearts of Iron-spill, og at den kunstige intelligensen nå er god nok til å gi selv erfarne spillere en skikkelig utfordring.

Siste fra forsiden