Anno til fremtiden

Neste bybyggerspill tar turen til 2070.

Strategispillene i den kritikerroste Anno-serien har tradisjonelt holdt seg i fortiden, men til høsten tar serien steget inn i en futuristisk verden. Ubisoft har nemlig kunngjort Anno 2070, et spill som skal være inspirert av dagens utfordringer og morgendagens teknologi.

Spillet foregår i en fremtid hvor klimaforandringer og stigende havnivå har gjort tidligere fruktbart land ubeboelig. Du må mestre nye teknologier og møte mange økologiske utfordringer.

Ny tid, nye utfordringer.

– Anno 2070 er et veldig ambisiøst spill som for tilhengere av serien vil føles både velkjent og friskt samtidig. Takket være spillets fremtidssetting, har ikke utviklerne hatt historiske begrensninger å ta hensyn til, og har kunnet drømme i mye større skala enn før. Dette er en ny vri på en storartet serie, og både nykommere og gamle tilhengere vil elske det, fastslår Caroline Stevens fra utgiver Ubisoft.

I pressemeldingen loves vi muligheten til å bygge langt større byer enn noensinne, og den dynamiske fremtidsverdenen vil utvikle seg i takt med dine valg. I tillegg vil beslutningene dine påvirke alt fra stilen på bygningene til hvilke behov innbyggerne dine har.

Som seg hør og bør kommer spillet med to fraksjoner, nemlig tycoons og ecos. Tycoons fokuserer på industri og effektivitet. Ecos er, som navnet tilsier, litt mer opptatt av å lage en miljøvennlig og bærekraftig verden.

Anno 2070 skilter med en historiedrevet enspillerdel, og gir deg selvsagt også muligheten til å spille uten føringer i fritt modus. Du kan også spille flerspiller med og mot andre spillere.

Utviklingen foregår hos Related Designs, i samarbeid med Blue Byte.

Siste fra forsiden