Demo: Space Exploration: Serpens Sector

Antagelig fritt for alver

Rollespill inspirert av Starflight og Star Control.

Den lille britiske utvikleren Metal Beetle jobber med romrollespillet Space Exploration: Serpens Sector, et spill som skal være inspirert av gamle titler som Star Control. Som i spillets inspirasjonskilder droppes du i et stort område full av planeter og merkelige romvesener.

Gled keiseren med en gave.

Space Exploration skal følge en litt spesiell forretningsmodell hvor selve grunnspillet er gratis. Hvis det faller i smak kan du kjøpe tilleggspakker som byr på ekstra innhold og andre forbedringer. Spillet skal være ferdigutviklet i løpet av året, men fram til da kan du teste en betaversjon.

Oppdraget ditt i Space Exploration er å utforske Serpens-sektoren. Dette området ble besøkt av menneskeheten for lenge siden, men det har siden den gang vært fritt for menneskelig innflytelse. Hver gang du starter et nytt spill genereres et ferskt kart med planeter og oppdrag.

Som kaptein må du forholde deg både til mannskapet ditt og romvesenene du støtter på. Alle har ønsker og behov de gjerne ser at du hjelper dem med, og måten du behandler dem på kan få konsekvenser senere. Det blir også kamp mot både enkelte skip og hele flåter.

Betaversjonen kan lastes ned fra følgende sider:

Siste fra forsiden