Apex Legends

Apex Legends får permanent duomodus og fritt kartvalg

Begynner neste uke, sammen med nok et midlertidig arrangement.

Siden lanseringen av Apex Legends i fjor har utvikler Respawn holdt en klar linje for hva spillere kan drive med. Med unntak av midlertidige opplegg har det alltid vært én modus, lag med tre spillere, og ett kart. Det skal nå endre seg.

Fra og med 7. april introduserer utvikleren både duomodus og kartvalg på permanent basis. Spillere får altså velge om de vil spille med lag på to eller tre spillere, og om de ønsker å kjempe på World's Edge eller Kings Canyon.

Akkurat hva nyheten betyr for spillets rangerte modus har Respawn foreløpig ikke uttalt seg om, men inntil videre er det naturlig å tro at denne fortsetter som før.

Ut på jakt

Videre kunngjorde Respawn et nytt midlertidig arrangement, kalt The Old Ways, som varer fra 7. til 21. april. The Old Ways introduserer et spiller-mot-miljø-element til Apex Legends, med datastyrte fiender å bekjempe.

Nordvest i World's Edge kan spillere ta opp kampen mot en gruppe med beist, med muligheten for å sanke verdifullt utstyr om man lykkes. Andre spillere kan imidlertid ha samme planen, så Respawn påpeker at det ikke helt er fritt frem.

The Old Ways byr også på nye utfordringer for spillere å jobbe seg gjennom. Avhengig av hvor mye man spiller kan man stige i gradene og låse opp en bunke med kosmetiske gjenstander, som kostymer og våpen-skins.

Les også: Activision har bannlyst over 50 000 spillere fra Call of Duty: Warzone »

Siste fra forsiden