Apex Legends

Apex Legends sprer litt kjærlighet med en Valentinsdag-oppdatering

Respawn Entertainment

Apex Legends har tatt verden med storm siden spillets lansering for en drøy uke siden. Nå har battle royale-tittelen fått sin første innholdsoppdatering, med Valentinsdagen som tema.

Apex Legends har tatt over battle royale-sjangeren.
Respawn

Som Respawn forteller på Reddit kan spillere blant annet låse opp et nytt banner, kalt Live Die Live, dersom de gjenoppliver en eliminert lagkamerat i spillet en gang i perioden 14. til 20. februar.

Via spillets egen butikk kan man plukke opp to nye kosmetiske gjenstander, men her må du frem med lommeboken. Through the Heart er et utseende for Longbow-riflen, mens Love of the Game er et banner for robotfiguren Pathfinder. Begge to er kun tilgjengelige frem til 20. februar, og koster Apex Coins – spillets premiumvaluta.

Pusser på opplevelsen

Ved siden av de Valentinsdag-relaterte nyhetene byr oppdateringen også på diverse kvalitetsforbedringer til Apex Legends. Blant annet lover Respawn bedre stabilitet for både server og klient og justeringer av brukergrensesnittet. Utvikleren luket også ut diverse feil, som for eksempel muligheten til å duplisere våpen og andre gjenstander.

Videre har Arc Star-granaten nå fått sin egen indikator, som dukker opp dersom du er i nærheten av en som holder på å eksplodere. Kings Canyon-området, som har skapt noen irriterende problemer for spillere, skal også være ryddet opp.

Utvikleren innrømmer at det fortsatt gjenstår flere feil å bli kvitt, men lover at teamet arbeider for fullt med å tilby en stabil opplevelse for alle.

Vi er storfornøyde med Apex Legends.
Vår anmelder kaller spillet den nye battle royale-kongen »

Siste fra forsiden